Solna Folkets Hus Filmklubb

Välkommen till Solna Folkets Hus Filmklubb!

Kom och se film samt diskutera med andra filmentusiaster. Våran filmklubb är öppen för alla. 
Medlemskapet kostar 100 kr för en hel termin. Då får du ett medlemskort av oss som du visar upp vid varje filmtillfälle. 

Fika och annat gott finns att köpa innan filmen börjar i vår cafeteria.
Medlemskapet skaffar du på plats eller så kan du maila till bokning@solnafolketshus.se

Ni som angett mailadress får information om filmerna en vecka innan visning. 
 

Vårens filmvisningar 2018

© SF Studios International © SF Studios International

18 maj 10.00
Breathe 
Begåvad, snygg och med hela sitt liv framför sig blir Robin plötsligt förlamad av polio. Mot läkarnas råd tar Robins vackra fru Diana med honom hem och med kärlek och beslutsamhet inleder hon sin kamp för att Robin och andra drabbade ska få leva så normalt som möjligt. Tillsammans vägrar de bli offer för hans lidande och deras humor och livslust förändrar snart livet för andra omkring dem.
"Breathe" är en upplyftande och kärleksfull hyllning till mod och mänskliga möjligheter. Till djup vänskap rotad i ärlighet och förmågan att se den ljusa sidan av livet. Men främst är det en kärlekshistoria om att leva varje andetag som om det är ens sista.

Skådespelare: Andrew Garfield, Claire Foy, Hugh Bonneville
Tid: ca 118 min
Genre: Drama

 

© Nordisk Film © Nordisk Film

15 juni 10.00
All inclusive 
En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers 60-årsdag lät som en väldigt bra och trevlig idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. Så när planet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan. Chartersemestern har alltså fått en ny utmaning för Tove och Malin, hur ska de få mamma Inger att må bra igen? Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning. För att pigga upp mamma betalar hon i smyg sitt eget one-night stand, bartendern Antonio, 45, för att ta ut Inger på en dejt. Det hela går dock lite för bra och plötsligt har Tove och Malin skaffat sig helt nya problem.

Skådespelare: Suzanne Reuter, Liv Mjönes, Jennie Silfverhjelm
Tid: ca 93 min
Genre: Komedi