Söker du utställningslokal?

Solna Folkets Hus följer traditionen om folketshusrörelsen och erbjuder lokaler för både regelrätta möten, studieverksamhet och kulturella evenemang. Lokalerna har goda utställningsmöjligheter för den som är intresserad. Galleriet är öppet för alla och tanken baseras på en frivillighet för den enskilde utställaren eller exempelvis föreningar. Solna Folkets Hus ger alla möjligheten att visa sin kreativitet på en enklare utställningsnivå till en låg kostnad.

Utställningen är öppen under receptionens ordinarie öppettider, måndag-torsdag 8.00-16.30 med lunchstängt mellan
12.00-13.00 och fredag 8.00-12.00. Avvikelser kan förekomma vid helgdagar.

Utställningen får bokas upp i 2-veckorsperioder, med start en fredag och slut en torsdag. Har du en mindre utställning kan du hyra halva utställningsytan.

Som utställare får du själv ordna med iordningställandet utav din utställning. Har du smycken eller annan konst du vill visa upp och förvara i ex. glasskåp så får du hålla med eget skåp. Fråga alltid personalen vart du lämpligen kan ställa ev glasskåp så utställningen inte stör övrig verksamhet.

Vi marknadsför din utställning på olika platser efter överenskommelse. Den kommer även finnas med på vår hemsida.

Solna Folkets Hus har ett tryckeri där vi kan hjälpa till att trycka foldrar med information om dig och dina alster.
Fråga oss om en offert.

Önskar du sälja något i din utställning om en köpare intresserar sig, kan vi hjälpa till att förmedla kontaktuppgifter.

 Alla är välkomna att ställa ut hos oss! För att boka utställning, maila oss på bokning@solnafolketshus.se så hör vi av oss!

Varmt välkomna!