Välkomna till Solna Folkets Hus årliga Julmarknad
Lördag 30 november 11.00-15.00


Kom in i värmen och kika på allt som erbjuds. Vi har tre rum med säljare. Här kan ni fynda julklappar och annat som hör julen till! Passa på att mätta magen med lite korv eller gott fika.

Fri entré för besökare! Har ni barnvagn med er önskar vi att ni ställer den på markerad barnvagnsparkering då det ibland blir trångt inne i lokalerna.

Ha gärna med er en påse att bära hem era fynd i. Tänk även på att ha pengar i mindre valörer så ni kan betala med jämna pengar. Många säljare tar även swish.
 

Varmt välkomna!

Vill du boka plats och sälja på marknaden?


Alla är välkomna att hyra bord och sälja på Solna Folkets Hus julmarknad. Ett litet krav är att det ska vara något julrelaterat eller som passar att ge bort som julklapp. Har du önskemål att sälja loppissaker ber vi dig kontakta oss innan du bokar.

En marknadsplats består av två bord med måtten 60x120 cm och en stol. Nytt för i år är att alla bokar och betalar sin plats via nätet. Vid bokning kan ni välja att lägga till extra bord, så ni har tre bord. Ni som har med er klädställning måste välja marknadsplats + klädställning då det kräver mer utrymme (egen klädställning tas med). Läs och ta del av bokningsvillkoren innan ni bokar er plats.

När ni kommer på morgonen är det enda ni behöver göra pricka av er i receptionen, sedan är det bara att packa upp sakerna på rätt plats. Ta gärna med någon duk att lägga på borden.

Vi kommer spela julmusik i alla rum för att skapa den ultimata julstämningen både för er som säljare, men även för besökarna.
 

Bokningsregler
-Alla bokar sin plats via länken på vår hemsida. Inga platser kan bokas via receptionen, men vi hjälper er gärna om ni kommer förbi oss. Ni slussas via hemsidan vidare till nortic.se och betalningen sker med Klarna.
-En plats kostar 250 kr att hyra. Vid bokningen väljer du om du vill ha ett extra bord för 100 kr. Du betalar din plats direkt vid bokningstillfället.
-Incheckning sker mellan kl 9.30-10.00. Du bör vara klar med uppställningen kl 10.45.
-Du väljer själv vilken plats du vill ha när du bokar. Här ovan finns en ritning över marknadens lokaler och vilka platser som finns. På bokningssidan nortic.se visas lediga platser.
-Vi har inte plats för dina kvarvarande föremål. Det du inte fått sålt måste du ta med dig hem. 
-Det är inte tillåtet att ta med sig djur eller bensindrivna föremål in i lokalen.
-Se till att ha egen växelkassa med er. Vi kan ej växla åt er. Ni som har swish, förbered gärna en skylt med nummer hemma innan ni kommer hit.
-Alla säljare stannar till marknaden är slut. Ingen får börja packa ihop sina saker före kl 15.00.
-Vid bokning antar vi att du tagit del av dessa bokningsregler och lovar följa dessa villkor för att få delta på Solna Folkets Hus julmarknad.
-Det är ej tillåtet att sälja någon förtäring som avses förtäras direkt på plats av besökarna. Säljer du något ätbart ber vi dig meddela oss detta innan bokning och få det godkänt.
-Maila oss gärna vad och en bild på vad du kommer sälja så kan vi ange i marknadsföringen om vad man kan köpa på julmarknaden.

Avbokning
Avbokningar som sker fram till 2 veckor före marknaden äger rum återbetalas aktuellt belopp, bortsett från en administrationsavgift på 50 kr. Vid avbokning, maila till bokning@solnafolketshus.se för med info.
Avbokningar som sker senare än 2 veckor innan marknaden äger rum debiteras med 100%. Hyran faktureras med 15 dagars betalningsvillkor.
Vid avbokning senare än 2 veckor innan pga sjukdom krävs läkarintyg med giltigt skäl. Andra skäl för avbokning godtas ej.